Skøn heldagstur til Fyn

Tirsdag den 8. maj 2018

 

Afgang fra morgenstunden omkring kl. 08:00. Du får nærmere besked omkring opsamlingspunkter.

Der køres mod Humlemagasinets Haver i Harndrup på Fyn, mens der undervejs serveres en kop kaffe og et rundstykke.

 

HumlemagasinetBesøgshaverne på ialt 10 tdr. land er siden 1991 anlagt med forskellige temaer; Fyns største Humlehave med 42 humlestænger, Fynsk Æblehave, Engelsk Cottagehave, Engelsk Rosenhave, Agavehave, Prinsesse Marie have, “Highgrowbuen”, Dronning Ingrid have og en landbohave.

Ved den udgravede sø er der bygget en ruin og bagest i området findes udsigtshøjen “Ewaldhøjen”.

Der er mulighed for at opleve årets historiske udstilling “Fra Frederik den Store til Kejser Wilhelm II” – eller gå på shoppetur i Humlemagasinets butik (brugskunst, bøger og andre gaveartikler).

 

 

Næste punkt på dagsordenen er Strøjer Samlingen. Samlingen er ukendt i den brede offentlighed, men kendere, samlere, royale og racerkørere er helt bekendt med, hvad der gemmer sig i den arkitektoniske perle ved siden af teglværket på Vestfyn.

Strøjer Samlingen blev grundlagt af Jørgen Strøjer Hansen for over 40 år siden. Fascination af teknik og design har altid været drivkraften. Det har resulteret i en spændende samling på over 100 drømmebiler i topstand.

 

 

Herefter fortsætter turen til Øbjerggaard, hvor Carsten (værten) vil guide os under en lille rundtur i området. Bussen kører forbi Hagenskov Gods, ud på halvøen Helnæs – og gør måske et lille stop ved Dreslette Kirke. Aftensmaden indtages på Øbjerggaard.

 

Forventet hjemkomst ca. kl. 20:00.

 

Pris:
Kr. 783 ved min. 40 prs.

Prisen dækker buskørsel, entréer, guider, kaffe og rundstykke, madpakke, aftensmad på Øbjerggaard, buskaffe (medbring eventuelt selv brød).

 

Tilmelding:
Sidste frist for tilmelding er søndag den 2. maj via formularen herunder.

Ja tak, jeg er interesseret i denne tur:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Hvilken tur drejer det sig om (skal udfyldes)

    Din besked

    (udfyldes med et tal)